Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

11 mei 2008

Hij komt, hij komt..
Over een paar dagen is het zo ver, dan hoop ik mijn eerste Kever op te halen!

Het is een Kever 1300 uit 1966 in oorspronkelijke staat. De kleur is Seesand. De kilometerstand is (1?)34.562. Het is een oorspronkelijk Nederlands geleverd exemplaar en kwam voor het eerst de weg op in juli 1966.Voordat hij weer de weg op komt heeft hij nieuwe schokbrekers gekregen (voor het eerst in 42 jaar vermoedelijk...) . En meteen ook nieuwe banden en een nieuwe uitlaat. Ook heb ik er voorin gordels in laten zetten, wel zo veilig! Verder blijft hij als het aan mij ligt zo origineel mogelijk!

1 opmerking:

Meuk zei

Hoi Paul,

Ik heb je blog gevonden door te googlen.

Ik sta nu op hetzelfde punt als jij in mei 2008: ik heb een betrouwbare moderne auto als 1e auto, heb geen verstand van Kevers/autotechniek maar droom er al jaren van... en morgen ga ik mijn jongensdroom waarmaken en een 1976 Kever kopen :)

Ik heb je halve blog gelezen, en ga de rest ook nog lezen!

Groeten,

Mike