Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

4 oktober 2008

ZZZZzzzzz

Na een een grondige verjongingskuur en een tweede leven, na 3.170 plezierige kilometers in bijna 5 maanden, na toertochtjes van Almere tot Budel, van Leiden tot Middelburg, van Zoetermeer tot de Posbank, na een onvrijwillige kennismaking met de Wegenwacht - en een evenzo onvrijwillige "straatrace" - geniet mijn Kever nu van een welverdiende winterslaap in de stalling....In mei 2009, kort voor de 43e verjaardag van deze schoonheid, hoop ik het Kever-avontuur weer voort te zetten.


Kever-Winter-make up: Al het chroom staat alvast in een dikke laag vaseline...

Alle bezoekers van deze site hartelijk dank voor de reacties en blijken van medeleven - en meegenieten! Als dankjewel vind je hieronder nog een extra grote foto in herfst-sfeer (klik er op en je ziet dit natuurschoon in zijn volle pracht) (ook geschikt is als rustgevende bureaublad-achtergrond voor je PC...)Tot ziens!

Paul Goossen

5 opmerkingen:

Robin zei

Welterusten voor het racemonster en de 'kerstbal' en ik zien hem graag in de lente weer terug voor een toerritje.

Wil zei

Hoi Paul
Leuk je ontmoet te hebben tijdens de sleutelcursus. Dat we maar weinig mogen hebben aan de opgedane kennis. Hoe minder er gesleuteld hoeft te worden hoe beter. Mijn Herbie heeft zich tijdens de heen- en terugreis kranig gehouden.
Groetjes
Wilco

klassiekvervoer zei

Hallo Paul,

we hebben elkaar eerder ontmoet bij de WorkShops van Paalman en VolksRepairs. Ik heb je nu dus ook met je Weblog gevonden....grappig. Ik ga het zeker lezen. Zie voor info over mij http:\\klassiekvervoer.blogspot.com

Wellicht komen we elkaar weer tegen.
Groeten Maarten

klassiekvervoer zei

Paul,
Deze Kever '66 Gespot!
Groet Maarten
http://www.2dehands.nl/g-o-h-vw-kever-1966-liggende-56249156.html?qq=vw%20kever

Wil zei

Hoi Paul
Mijn Herbie is inmiddels ontwaakt uit haar winterslaap. Ik had haar winterslaap al even onderbroken voor een ritje naar het Keverwinterfestijn, maar daarna werd de slaap weer voortgezet, tot afgelopen vrijdag, toen ik voor mijn werk naar Lobith moest, het zonnetje uitnodigend scheen en ik de gemaakte kilometers kon laten sponsoren door mijn werkgever. We hebben zelfs de stuwwal van het Duitse Elten beklommen. Jammer dat ik mijn fototoestel was vergeten, want het uitzicht was prachtig.
De rit vergde wel de nodige voorbereiding, want de accu was weer lusteloos en de bandenspanning onvoldoende. Maar met een opgefriste accu toch weer binnen 15 seconden gestart. Dat schept vertrouwen.
Groetjes
Wilco