Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

20 september 2009

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn -12.09.2009

Nadat de reis naar dit evenement in 2008 in een ritje met de lepelwagen van de ANWB eindigde - waren de Volkswagengoden mij dit keer wel goed gezind. Het was een erg leuke dag, met veel verschillende oldtimers èn lekker weer - zoals je op de foto's hieronder ook kunt zien.Wat ik erg leuk vond was dat er zo gigantisch veel, en vooral ook veel verschillende oldtimers te zien waren. En - eerlijk is eerlijk - het is ook leuk als je Volkswagen wat meer bekijks trekt (hoera, aandacht!), gewoonweg omdat er nu eens niet 500 Volkswagen Kevers bij elkaar te zien zijn. Dat valt gewoon wat meer op.


Zo'n rallyeschild,- staat gewoon mooi!


Actiefoto tijdens de rondrit (nadat ik aangeduwd was, zucht...) Bron fotoIk kreeg in de winkelstraat een plaatsje tussen een Renault (geloof ik) en een Fiat toebedeeld. De mensen van de witte Fiat waren doorgewinterde oldtimer mensen. Compleet met een pop van kind die voor de rechter koplamp gezet werd en naar binnen keek. Er waren nog een paar mensen die dat deden.


"Ach gut, daar heb je nog een Kever!"

De Panhard Dynaz uit 1955 met aluminium carosserie en een Cw waarde van 0,28
Een geweldig leuke auto vind ik dit!
De NSU Prinz - vind ik ook zo'n geweldige auto! Bron foto


Fraaie bril. Bron foto

Meer info + foto's van dit evenement:
http://www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl

Geen opmerkingen: