Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

21 juli 2009

Zeeuwse Keverdag 2009

Een fraaie locatie, mooi weer, leuke toerrit, relaxte sfeer, leuke mensen gesproken, goed geregeld en nog een T-Shirt cadeau ook. Wat wil je nog meer?

Bijna dubbelganger: 19-50-BM

Ik kwam zelfs nog een bijna-dubbelganger tegen op de Markt in Middelburg: Een witte 66iger (ik vermoed in de kleur Perlweiß) van een meneer uit het Zeeuwse Zaamslag.


Deze 19-50-BM is op 26 juli 1966 te naam gesteld. De mijne op 13 juli! De auto was werkelijk in een fantastische staat. Hij was van een huisarts geweest die hem daarna aan een echte liefhebber verkocht die hem altijd binnen had laten staan.
De huidige eigenaar heeft hem nog maar twee jaar. Dat de auto zo lang binnen heeft gestaan was te zien. Behalve wat droge rubbers hier en daar stond hier een "nieuwe" 66iger voor mijn neus! Zelfs de tapijtstukjes waren nog prima. En zonder al die kleine roestplekjes van de mijne... Jaloers? Ik? Euh... toch wel heel even hoor...

Hier een paar van de imho mooiste foto's:


Klik hier voor alle 57 foto's:

Zeeuwse Keverdag - 19 juli 2009

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je Zeeuwse dubbelganger staat er mooi op.

Laat ik nu gedacht hebben dat de lak in kleur verschilde door de zon. Blijken dat dus twee gradaties te zijn. Zo leer je weer bij.

Een ding staat vast; Kevertjes kleuren heel mooi bij het koren.

Vond het erg gezellig,

Thomas

PS: Hoop dat de terugreis zonder problemen is verlopen.

Anoniem zei

Leuk om onze spaarkever op je site te zien. Het was een leuke ritje, inclusief Leiderdorp-Middelburg-Leiderdorp.

Groet
Babs & Rene