Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

20 mei 2009

Jubileumrit Keverclub

Zaterdag 16 mei 2009: De Keverclub viert het 25-jarig bestaan. Met een "rally" naar Appeltern, waar ook het feest was. En ondergetekende vierde daar ook een beetje dat ik voor het tweede jaar van de Volkswagen mag genieten!
In actie!


Extra leuk was dat ik tijdens de rit gefilmd ben! Dankzij de maker (Hein van Superkever) mag ik het filmpje hier gebruiken! BEDANKT HEIN! Je vindt het ook hier op YouTube. Je ziet mij rijden in pakweg de eerste drie minuten.
De dag begint met koffie en een stroopwafel bij Keverland in Bergschenhoek. De Keverclub had een jubileumrally georganiseerd (eigenlijk: uit alle hoeken van het land in konvooi rijden) naar het recreatiegebied Maasland in Appeltern, bij Oss.


Daar kwamen binnen korte tijd heel wat fraaie Volkswagens bijeen!

Onderweg langs de snelweg een kleine pauze. Die man in zijn caravan had opeens pakweg 50 historische Volkswagens voor zijn neus!

Recreatiegebied Maaslanden in Appeltern:

Het doel van de reis was recreatiegebied Maaslanden. Een prachtig gelegen terrein, direct aan het water gelegen en lekker groen. Er was een erg lege feesttent, een catering en wat voor de kleintjes en een paar stands met onderdelen en hebbedingetjes. Voor de rest was er niet zo veel te beleven voor een jubileum. Ook was de opkomst niet overweldigend, waarover later op de Keversite wel een beetje gemopperd werd. Aan de andere kant: De vrijwilligers van de Keverclub doen al héél veel, dus mogen ze ook wel eens een steek laten vallen. Het mocht voor mij de pret niet drukken overigens: Veel te leuk om lekker om met anderen over autootjes te kletsen, foto's te maken en niet te vergeten... de Kever eens lekker uit te laten, zo aan het begin van het seizoen!


Had ik ook wel willen doen toen ik klein was...


Jaaa! Een fraaie bril!


Best toepasselijk eigenlijk. De kleur Seesand, geparkeerd bij het water.
Kever wordt besnuffeld!

1 opmerking:

Thera zei

Mooie foto's!! Ik was er ook :-)) en mijn zus, met haar kevertje (die met het kenteken 53-24-SK n al die stickertjes op de zijruitjes!). Dit kevertje heeft ze sindskort niet meer jammer genoeg, maar ze rijdt met haar vriend nog wel in een witte en een gele! :D