Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

26 mei 2024

Brillen en ovalendag 2024

 

Na een toertje van 40 minuten - voor de helft binnendoor - kom ik aan in Wilnis, waar de 8e editie van de Brillen en Ovalendag plaatsvindt. Ik telde 8 brillen en als ik het goed heb 20 ovalen, niet verkeerd! Het valt op hoe makkelijk je met ander "luchtgekoeld" volk aan de praat raak. En zowaar, ik word zelfs herkend (en mijn Kever ook!), ondanks dat ik een aantal jaar niet van de partij kon zijn. Erg leuk!










Klaar voor het seizoen!

De Kevert heeft weer een opfrisbeurt gekregen na de winterpauze en kan er weer tegenaan. Eigenlijk wilde ik een grote beurt laten doen, maar de mensen van Keverland zagen dat de boel er nog behoorlijk fris en fruitig uitzag, dus hebben ze gedaan wat nodig was. Dat scheelde weer wat in de kosten!