Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

2 juni 2012

RAADFOTO: Test je 66iger kennis (1)

Een raadfoto voor de liefhebbers. Hoe kun je aan de buitenkant van deze Kever zien dat hij niet uit 1966 kan zijn? Je kunt twee dingen noemen. (En ik bedoel niet dat je het aan het kenteken kunt opzoeken bij de RDW...) Het antwoord staat onderaan de foto in lichtgrijs. Niet spieken hè?

raadfoto

Bijna alles lijkt te kloppen, maar aan de sierlijsten zie je het meteen. Hij heeft namelijk smalle sierlijsten. Die werden vanaf modeljaar 1967 ingevoerd. Ook de kleur klopt niet, maar dat is moeilijker te zien. Dit is niet Seesand, maar Savannah Beige, een kleur die in 1967 leverbaar was. Over de beigekleuren van de Kevers gaat de volgende "RAADFOTO: TEST je 66iger kennis."

Geen opmerkingen: