Welkom!


Ik ben Paul, geboren in 1967. Sinds 2008 ben ik de trotse bezitter van deze originele Nederlandse Volkswagen Kever 1300 uit 1966 in de kleur Seesand. Gekocht op gevoel, zonder verstand van Kevers of autotechniek. Was dat verstandig? Nee. Was en is het leuk? Ja!!! Hier kun je meekijken wat er sindsdien allemaal gebeurd is. Groeten, speciaal aan alle Keverfans - en veel plezier op deze pagina's! Kijk ook eens op mijn site Kevervoorbeginners

5 mei 2013

Naar de bollen, met de VOV

Weer eens wat anders dan alleen Kevers om je heen, waarom niet? De voorjaarsdag van de VOV, de Voorschotense Oldtimer Vereniging was om de hoek bij het Valkenburgse Meer en was open voor leden en niet-leden van de vereniging. Een leuke manier om kennis te maken!

Verder hadden ze het met super mooi voorjaarsweer èn een puzzelrit door de bollenvelden goed voor elkaar. We waren niet de enigen die van de bollenvelden genoten, want volgens mij zat heel Zuid-Holland op de fiets, de brommer, in de auto of wandelde, skaterde enz. van, naar en tussen de velden... Het mocht de pret niet drukken. Zie de foto's (niet van de bollenvelden helaas, we waren teveel van het genieten en op de weg aan het letten...)

Ongeveer 60 oldtimers gezien vandaag.
De állermooiste van héél het land staat gehéél toevallig vooraan in beeld!

Een prachtig gerestaureerde Fiat Topolino

En een perfecte Kever, ook in beige, maar tintje lichter en iets jonger

Niet alleen een mooie bus, maar ook nog eens mega-lekkere koffie.
(Was dat een optie vroeger, zo'n Italiaans koffiewonder?)

Oldtimer rijden voor een bescheiden budget? Het kan.
Deze mini-snoek mocht weg voor 100 Euro. Valt binnen ELKE oldtimer regeling.

En nog wat robuust spul....

Geen opmerkingen: